Forum Grupy 6 WIS
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Forum Grupy 6 WIS

Forum zajebistej grupy 6 WIS PK :))

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Geologia/Geodezja

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Buła
Żarówka
Żarówka
Buła

Liczba postów : 28
Data rejestracji : 08/02/2008

Geologia/Geodezja Empty
PisanieTemat: Geologia/Geodezja   Geologia/Geodezja EmptyCzw Lut 21, 2008 1:35 pm

Witam,
Na mailu naszej grupy zamieściłem wzory w wordzie teczki i koszulki których wzór podał nam dziś pan prof. Z. Piasek.
Wystarczy ściągnąć i rozpakować. Jutro zamieszczam matryce do wytważania dolarów Twisted Evil
Endzoj Very Happy
Powrót do góry Go down
Sprzeczna koncepcja
Kalorifer
Kalorifer
Sprzeczna koncepcja

Liczba postów : 6
Data rejestracji : 19/02/2008

Geologia/Geodezja Empty
PisanieTemat: Re: Geologia/Geodezja   Geologia/Geodezja EmptyCzw Lut 21, 2008 3:09 pm

Podejrzewam, że temat tego przedmiotu będzie się ciągnął... Mam nadzieje że się mylę, ale coś mi sie wydaje, że z tym Panem będą jajca Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry Go down
Madziora
Żarówka
Żarówka

Liczba postów : 36

Geologia/Geodezja Empty
PisanieTemat: Re: Geologia/Geodezja   Geologia/Geodezja EmptySob Lut 23, 2008 5:22 am

Buła napisał:
Witam,
Na mailu naszej grupy zamieściłem wzory w wordzie teczki i koszulki których wzór podał nam dziś pan prof. Z. Piasek.
Wystarczy ściągnąć i rozpakować. Jutro zamieszczam matryce do wytważania dolarów Twisted Evil
Endzoj Very Happy

Co do teczek jestem jednak za tym by zrobic tak jak pan prof radził. Aby zebrac pieniadze kupic jednakowe teczki, i aby jedna osoba zajeła się wydrukiem i potem to nakleić. Bo skoro mamy mieć jednakowe to niech tak będzie :- )
Powrót do góry Go down
Buła
Żarówka
Żarówka
Buła

Liczba postów : 28

Geologia/Geodezja Empty
PisanieTemat: Re: Geologia/Geodezja   Geologia/Geodezja EmptyPon Lut 25, 2008 11:21 am

Witam.

Pieniądze od Was (w większości) zebrałem... Jutro udam się po teczki Twisted Evil

Z tego co się dziś dowiedziałem to w zamieszczonych przeze mnie wzorach teczek mogą być błędy ortograficzne What a Face sprawdźcie to sobie bo ja pisałem to na wordzie 2003 portable...
Powrót do góry Go down
tyrdax
Szafa
Szafa
tyrdax

Liczba postów : 55

Geologia/Geodezja Empty
PisanieTemat: Re: Geologia/Geodezja   Geologia/Geodezja EmptyPon Lut 25, 2008 11:24 am

Buła napisał:
Witam.

Pieniądze od Was (w większości) zebrałem... Jutro udam się po teczki Twisted Evil

Z tego co się dziś dowiedziałem to w zamieszczonych przeze mnie wzorach teczek mogą być błędy ortograficzne What a Face sprawdźcie to sobie bo ja pisałem to na wordzie 2003 portable...

ROzmawialem z kolega z 3 roku z WIŚ, i mam pozytywne wiadomosci:D POdobno pan Piasek nie jest taki straszy na jakiego chce wygladac:) Najwazniejsze jest aby chodzic na wyklady:) wiec trzeba bedzie chodzic;]
Powrót do góry Go down
nizinka
Żarówka
Żarówka

Liczba postów : 27
Data rejestracji : 09/02/2008

Geologia/Geodezja Empty
PisanieTemat: Re: Geologia/Geodezja   Geologia/Geodezja EmptyWto Lut 26, 2008 12:51 pm

fajnie, ze to zamiesciłes przyda sięSmile tylko mam pytanie: czy to wszystko ma byc drukowanymi literami?? i w nagłówku jest błąd - powinno byc Geoinżynierii, jakby ktoś przeoczył Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Geologia/Geodezja Empty
PisanieTemat: Re: Geologia/Geodezja   Geologia/Geodezja Empty

Powrót do góry Go down

Geologia/Geodezja
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Geologia.......

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach